20/11/2020
El proper dijous 26 de novembre, a les 19h presentarem l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2021.
En aquesta edició, l'Agenda entra de ple a analitzar l'emergència climàtica que ens afecta i per fer-ho compta amb les reflexions, entre d'altres, d'Arcadi Oliveres, Josep Maria B, Teresa Forcades, Dolors Bassa o Martí Boada des de Catalunya. Així com de Vandana Shiva, des de l'Índia; Leonardo Boff, des del Brasil; José María Vigil, des de Panamá; Felipe Portales, des de Xile; o Ignacio Dueñas, des de l'Equador, tots/es ells destacats especialistes i/o militants.
Si et ve de gust, parlarem d'aquesta Agenda tan especial (la primera després del traspàs del Pere Casaldàliga) el proper dijous amb l'ajuda d'en Jordi Coromines, Doctor en Filosofia, diplomat en Teologia. Col.laborador habitual de l'Agenda.
Podreu accedir a la presentació a través del link:
 
Si voleu adquirir l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2021, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un missatge a araguaia@pangea.org o a través del 623038875
 
27/08/2020

Benvolguts,

L’Associació Araguaia tenia previst de realitzar un funeral pel nostre estimat bisbe Pere Casaldàliga el proper dia 8 de setembre juntament amb la comunitat claretiana.

Malauradament  les circumstàncies actuals del COVID 19 desaconsellen les activitats amb molta gent. És per això que hem decidit desconvocar l’acte.

Nosaltres, com a associació, convocarem  l’acte-homenatge que en Pere es mereix i al qual molts voldríem assistir quan les circumstàncies ho permetin.

La comunitat claretiana farà, el mateix dia 8, un acte de caràcter privat.

10/08/2020

Pere Casaldàliga ha mort al Brasil el 8 d’agost del 2020.

Les associacions Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga, des de Catalunya, i l’Associação ANSA, des de São Félix do Araguaia, lamentem profundament el traspàs d’en Pere Casaldàliga, al qual devem la nostra fundació així com cada un dels nostres més de 40 anys d’existència.

Estimat Pere: Des del més profund del nostre ésser agraïm la teva vida “donada”; l’esperança “esperançada” que ens ha fet i ens fa caminar; i tota la llum que ens has donat al llarg de tota la teva vida. Plens d’enyorança et diem que les teves lluites són les nostres; que el teu cor batega en cada un i una de nosaltres i que continuarem mirant de viure cada dia les teves Causes. SEMPRE, AMB ESPERANÇA!

Homenatge de l'associcació: 

https://www.youtube.com/watch?v=CbkZ2_74qpo

Pàgines