Denúncies

30/06/2017

El Consell Permanent de la Conferència Nacional dels Bisbes de Brasil – CNBB, reunit a Brasília-DF, els dies 20 a 22 de juny de 2017, manifesta el seu total suport i solidaritat al Consell Indigenista Missioner (CIMI) davant de les infundades i injustes acusacions que va rebre de la Comissió Parlamentària d'Interrogatori denominada CPI de la Funai i Incra, conclosa l'últim mes de maig.

26/10/2016

Des de la Coordinació del Comité de Goiàs de Drets Humans Don Tomás Balduino, ens demanen suport per la campanya de denùncia, dels detinguts per raons politiques, del MST. Us convidem a participar-hi.

Ass.Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga.

 

Estimado amigo, estimada amiga,

Paz, Justicia y mucho Amor para toda la Humanidad!

Estamos lanzando la CAMPAÑA INTERNACIONAL DE LIBERACIÓN DE LOS DETENIDOS POLÍTICOS DEL ESTADO DE GOIÁS, Brasil.

09/02/2015

Estimados companheiros/as

09/12/2012

COMUNICAT DE SUPORT AL BISBE PERE CASALDÀLIGA I DE DENUNCIA A LES AMENACES QUE ATEMPTEN A LA SEVA VIDA, PER DEFENSAR LA “CAUSA INDÍGENA” . EL BISBE PERE DÓNA SUPORT AL DRET A LA TERRA DE MARÂIWATSÉDÉ, DELS INDIS XAVANTES.

17/11/2010

Quan  ja tenim la carta a imprenta rebem aquesta  preocupant informació:

Mons. Alvaro Ramazzini, Presidente de SICSAL y Presidente de la Conferencia Episcopal de Guatemala ha sido amenazado de muerte. Se desconoce el origen último de la amenaza pero podría estar relacionada con la postura que Ramazzini mantiene de oposición a la minería a cielo abierto en Guatemala para extraer oro (ver sicsal.net/articulos/node/22) que concede el 85% de los beneficios a la compañía y el 15% a Guatemala. Recientemente la compañía concesionaria ha obtenido permiso para extraer en nuevas zonas.

02/03/2008

Volem informar-vos que Joao Pedro Stedile, membre de la Direcció Nacional del MST i de Via Campesina Brasil, que va estar entre nosaltres fa pocs dies per tal de participar a la campanya/trobada de la nostra associació, està sent objecte d'una persecució judicial.